Den frie Lærerskole

Digital formidling af uddannelse, faglighed, ånd, fællesskab og engagement

Den frie Lærerskole havde brug for en helt ny digital platform, hvor uddannelsens faglige kvalitet blev synliggjort og positioneret uden at miste den helt særlige ånd og stemning, der findes i rammerne omkring den traditionsrige uddannelsesinstitution.

 

SE ALLE CASES
menu
support
søg
kontakt

Navigation og nærvær

Hjemmesidens modulære struktur og horisontale navigation giver balance og funktionalitet, så man hurtigt og intuitivt kan dykke ned i det inspirerende indhold.

Et meget rent og visuelt sprog bringer indholdet i centrum for at styrke budskaberne og skabe den helt rette harmoni mellem uddannelsens faglige fundament og stedets helt særlige ånd og nærvær.

nem og hurtig vedlighold

Med hele grundlaget på plads er Den frie Lærerskole nu selvkørende med opdatering af indhold på siden, som selvfølgelig også fungerer nemt og intuitivt inde bagved. Siden er klargjort og opsat med SEO, så uddannelsen er nem at finde online, og kontoret kan læne sig tilbage og vente på, at tilmeldingerne til åbent hus arrangementerne tikker ind via den onlineformular, der ligger indbygget i hjemmesiden.

Det har vi lavet

Logo og identitet

Webdesign

Udvikling af hjemmeside

Overflytning af indhold

SEO Basic

Fotobrief til ekstern fotograf

Designmanual

Hosting og abonnementsløsning med fri IT support

 

SE ALLE CASES

Vi kommunikerer det du tror på og brænder for. Mød os her.

Kontakt
faux rolex