TYPO3 opgraderinger

Hos DKM er vi specialister i TYPO3 og har mange års erfaring med udvikling, hosting, vedligeholdelse og opgraderinger af TYPO3-løsninger.

Vi bruger TYPO3 som fundament til langt de fleste af vores webløsninger. Det gør vi, fordi det er vores klare vurdering, at TYPO3 er det CMS, der giver vores kunder det bedste samspil mellem kvalitet, sikkerhed, fleksibilitet, pris og muligheder.

Skal vi opgradere din TYPO3 hjemmeside?

Vi hjælper dig gerne med at opgradere din TYPO3 løsning – uanset om det er en helt almindelig TYPO3 hjemmeside eller en stor multisiteløsning.  

Når en version af TYPO3 ikke længere bliver supporteret af det internationale TYPO3-miljø, vil der være behov for at opgradere hjemmesiden for at sikre, at den teknisk fortsat fungerer optimalt og kan modtage sikkerhedsopdateringer. Vi tilbyder med glæde vores ekspertise, når du har brug for det.

HVORFOR BØR MAN OPGRADERE SIN TYPO3-LØSNING?

Opgradering af hjemmeside fra en TYPO3 version til en anden gøres først og fremmest for fremadrettet at sikre hjemmesiden mod eventuelle hackerangreb og sikkerhedsbrister. En opgradering indebærer evt. også en fornyelse af dele af den kode, som hjemmesiden bygger på, hvis denne er blevet forældet, for at sikre en fortsat fremtidssikret og kompatibel løsning. Derudover sikrer opgraderingerne, at jeres hjemmeside følger den tekniske udvikling og den sikkerhed og hastighed, som dette medfører.

Med en opgradering hører typisk også en række nye features og forbedringer med. Der kan både være tale om forbedringer af frontend og backend.

PROCES IFM. OPGRADERING

Vi har mulighed for at gennemføre en opgradering i 1 eller 2 processer. Hvor det igennem 2 processer fortsat er muligt for jer frit at opdatere sitet, imens vi udvikler på det, så betyder det i 1 proces, at vi låser backend i en periode på max 3 uger, imens opgraderingen gennemføres. Hjemmesiden vil, på nær backenden, fortsat være fuldt tilgængeligt i perioden, og slutbrugeren vil ikke mærke forskel. Men I kan som redaktør ikke selv foretage ændringer på hjemmesiden, imens vores udvikler opgraderer sitet. Ved behov vil vores support dog altid kunne hjælpe jer med at gennemføre presserende opdateringer gennem klippekortsordningen. I så fald skal I blot være opmærksomme på, at eventuelle rettelser foretaget i perioden skal opdateres på ny ved lancering af den opgraderede version. Dette kan I naturligvis selv gøre.

menu
support
søg
kontakt
Kontakt
faux rolex