Tidligere webinarer

Danmarks Kirkelige Mediecenter er sat i verden for at hjælpe og understøtte sogne og værdibaserede organisationer i Danmark, og derfor afholder vi løbende en række GRATIS webinarer, der kan give inspiration og viden til jer. 

Her på siden kan du se optagelser af vores tidligere webinarer. 

Du kan også se aktuelle kommende webinarer her

Spørgsmål?

Har du spørgsmål til webinarerne eller idéer til andre emner, så kontakt os endelig på 87 40 37 00 

menu
support
søg
kontakt

Få mere ud af din 3S-hjemmeside (Nyhedsbrevsfunktionen)

Hvis du er redaktør på din kirkes 3S-hjemmeside, har du adgang til en lang række af funktioner og muligheder for forskellige opsætninger på siden. Men måske kender og bruger du kun en brøkdel af dem? På dette webinar tager vi dig i hånden og giver dig en introduktion til funktioner og muligheder i 3S, som gør dit arbejde bedre, sjovere og mere effektivt!

Børnetjenesten

Vil din kirke gerne have en tættere relation til sognets børn, og savner I et tilbud, der fylder kirken med glade børn i børnehavealderen? Så er Børnetjenesten lige noget for jer! Børnetjenesten er et nyt ikke-forkyndende tilbud, som den lokale kirke kan tilbyde de ældste børnehavebørn. Det er for jer, som synes, det er vigtigt at fortælle børn om de kirkelige højtider, give dem mulighed for at stifte bekendtskab med kirkerummet og tænke over de store ting i livet. På dette webinar fortæller vi om, hvad Børnetjenesten er, og hvad det kræver at komme i gang.

Gå på opdagelse i DKM's tilkøbsprodukter

På dette webinar går vi på opdagelse i de tilkøbsprodukter, du kan bruge, når du har en 3S-hjemmeside eller Medarbeideren-kalender. Det er alle tilkøbsprodukter, der kan være med til at spare dig ressourcer, tid og penge.

Praktiske idéer til at optimere din hjemmesides indhold

På dette webinar giver vores underviserne, Rikke Kubstrup og Sebastian Heegaard Andersen, dig en masse redskaber, du nemt kan bruge i dit daglige arbejde til at optimere indholdet på din hjemmeside - både visuelt og indholdsmæssigt.

Planlæg kirkens kommunikation med et årshjul

På dette webinar giver vores underviser, Rikke Kubstrup, inspiration og redskaber til at udarbejde et årshjul samt idéer til at få lavet en kommunikationsplan for kirken. Hvis din kirke har masser af gode idéer og initiativer i gang, men har brug for at koordinere kommunikationsindsatsen, så er dette webinar værd at lytte med på.

Styrk kirkens kommunikation og administration

Hos DKM tilbyder vi en lang række digitale løsninger og værktøjer til kirker i hele Danmark, som er udviklet specielt til jer og jeres behov. Heriblandt kan f.eks. nævnes hjemmeside, kalendersystem, varmestyring, skærmløsning, grafiske skabeloner m.m. På dette webinar fortæller vi om de forskellige værktøjer og vejleder i, hvordan de kan lette arbejdet og mindske processerne i din kirke.

Få mere ud af Medarbeideren

Kalendersystemet Medarbeideren er designet specielt til kirker og har en række forskellige opsætninger, som er nyttige at kende. Uanset om din kirke har Medarbeideren eller ej, kan du på dette webinar få en introduktion til funktioner og muligheder, som gør dit arbejde bedre, sjovere og mere effektivt! 

10 gode råd til kirkens kommunikation

Vi har lavet et webinar med det formål at inspirere jer til at få mere ud af jeres kommunikation. Måske I er gået lidt kolde i kommunikationen og kun prøver de få samme ting, som ikke rigtig fungerer? Vi har samlet 10 gode råd til jeres kirkes kommunikation, som er simple, nemme at starte på, og som helt sikkert vil få jer til at blive skarpere og mere effektive i jeres kommunikation.

Målret din kommunikation mod kirkens målgrupper

Som kirke har man mange forskellige målgrupper, da folkekirken er for alle. Det stiller store krav til dig, der sidder med kirkens kommunikation. Det er nemlig vigtigt at målrette kommunikationen mod en afgrænset målgruppe for at komme bedst ud med sit budskab. På dette webinar giver vi inspiration og redskaber til at afklare sine målgrupper og lære dem bedre at kende.

Webtilgængelighed

Siden september 2020 har alle offentlige hjemmesider - herunder også sogne og provstiers - skullet leve op til loven for webtilgængelighed. På dette webinar får du svar på dine spørgsmål til webtilgængelighed, og vi giver konkrete fif til dit videre arbejde.

Premiere: Snapper og Topper går på opdagelse i kristendommen

Danmarks Kirkelige Mediecenter udvikler løbende oplysnings-, formidlings- og undervisningsmaterialer. Det seneste projekt Snapper og Topper går på opdagelse i kristendommen er netop blevet færdig. I fire film undersøger tøjdyrene Snapper og Topper sammen med deres præst ordene/begreberne: næstekærlighed, tilgivelse, synd og tro. På webinaret viser vi for første gang klip fra filmene og fortæller, hvordan de kan bruges i kirker og skoler.

Sådan laver du godt indhold til din kirkes hjemmeside

Er du i tvivl om, hvilket indhold det giver mening at have på jeres kirkehjemmeside? Kunne du godt bruge nogle tips til at højne kvaliteten af jeres webtekster fremadrettet? På dette webinar giver vi inspiration og konkrete redskaber til at lave godt indhold til hjemmesiden. Vi kommer bl.a. ind på følgende: Konkrete skriveværktøjer, input til at fokusere på målgruppernes behov, bliv vist, når folk søger efter information om begravelser mm.

DKM's materialer til børn og unge

Vidste du, at Danmarks Kirkelige Mediecenter løbende producerer oplysnings-, formidlings- og undervisningsmaterialer til børn og unge om livets store spørgsmål? På dette webinar fortæller vi om materialerne til børn og unge, og hvordan I kan bruge dem i sognet eller helt andre steder, hvor I møder børn og unge.

Kontakt
faux rolex