Mindre hjemmesider

Få en brugervenlig, responsiv hjemmeside, der ikke vælter budgettet

Vi ved, hvordan det er at arbejde med begrænsede budgetter til kommunikation og markedsføring. Derfor har vi udviklet en responsiv hjemmesideløsning, som er målrettet små og mellemstore organisationer, uddannelsesinstitutioner og skoler.

Vi synes nemlig, det er vigtigt, at alle har mulighed for at få en god og brugervenlig hjemmeside, som er tilpasset brugernes behov, og som giver adgang til fri hjemmesidesupport og hosting.

Det er en skabelonbaseret hjemmesideløsning, der selvfølgelig er mobilvenlig, og kommer med en lang række funktioner, som ikke koster ekstra. Vi kalder hjemmesideløsningen OrgWeb.

Vores OrgWeb-hjemmeside er en fleksibel hjemmeside, som er nem at anvende både grafisk og opbygningsmæssigt, og giver en god brugeroplevelse. Dette skyldes ikke mindst hjemmesidens responsive format, som betyder, at hjemmesiden automatisk tilpasser sig alle enheder; smartphones, tablets og computere.

Med fokus på høj brugervenlighed og en intuitiv brugernavigation, for både redaktører og slutbrugere, udvikles en tidssvarende og sikkerhedsmæssigt fuldt opdateret hjemmeside.

Fri support og hosting

Gratis support og hosting er del af pakken. Vi ved, hvordan virkeligheden ser ud, når man ikke har afsat en masse ressourcer til kommunikation og opdatering af hjemmeside. Så skal det være nemt og frem for alt gratis at få hjælp.

Tilkøbsmuligheder

Vi møder selvfølgelig også organisationer, uddannelsesinstitutioner og skoler, som har behov for tilpasninger til skabelonen, og så tager vi en god snak om det. Derudover har vi på forhånd sammensat en række pakker på de mest efterspurgte tilkøbsmuligheder, nemlig:

Overflytning af indhold (tilkøb)

Når I har bestilt en OrgWeb hjemmeside hos os, og vi har gjort den klar til jer, så venter det egentlige arbejde. Mange gange er det nemlig ikke udviklingen af hjemmesiden, der tager tid og kræfter, men derimod overflytning af indholdet fra jeres tidligere hjemmeside.

Som udgangspunkt leverer vi en hjemmesideløsning til jer, som I selv kan tilføje indhold på. Men ønsker I at spare tid, så tilbyder vi at flytte indholdet fra jeres nuværende hjemmeside til jeres nye OrgWeb-hjemmeside for jer.

Vi lægger stor vægt på at flytte indholdet hensigtsmæssigt, så det passer ind i design, opsætning og hjemmesidens responsive format. Så har I et nemt udgangspunkt at arbejde videre med. I sparer tiden og kræfterne og sørger blot for at holde den nye hjemmeside opdateret med nye ting - velvidende, at der er godt styr på alt basis-indholdet.

Det er naturligvis valgfrit, om I ønsker dette - I kan også vælge selv at oprette/flytte indholdet, når I har fået sitet leveret.

Kontakt os for at få et godt tilbud på, hvad det vil koste at flytte jeres hjemmesideindhold over i en ny hjemmeside.

Informationsarkitektur - og oprydning i indhold (tilkøb)

I forbindelse med omlægning af hjemmeside er det ofte en god idé at gå indhold og informationsarkitektur efter i sømmene. 

Her tilbyder vi det berømte blik udefra, hvor vi kortlægger jeres eksisterende indhold og kommer med et oplæg til, hvordan det - set ud fra et brugerperspektiv - kunne kategoriseres på en ny hjemmeside.

Vores solide erfaring med UX (brugeroplevelse) og informationsarkitektur sikrer - i kombination med god dialog med jer - at I får en brugervenlig løsning, hvor jeres værdier træder tydeligt frem. 

Kontakt os for at få et godt tilbud på en ny informationsarkitektur til jeres hjemmeside.

menu
support
søg
kontakt
Kontakt
faux rolex