Gratis materialer til kirker

Det skal være nemt og overkommeligt for alle sogne at få godt og relevant indhold på hjemmesiden.

Du er velkommen til at bruge løs af materialerne herunder.

Og hvis du synes godt om vores gratis materialer og godt kunne tænke dig at støtte vores arbejde med lignende værdiskabende projekter, kan din kirke blive DKM støttemedlem.

For kun 1.000 kr. om året, kan I være med til at støtte udviklingen af nye projekter, der kan være med til at gøre en forskel for børn, unge og deres familier. Bliv DKM støttemedlem.

menu
support
søg
kontakt

Film om konfirmations-forberedelse

Fem film skal give unge lyst til at starte til konfirmationsforberedelse – og deres forældre mod på at turde tale om tro og livets store spørgsmål derhjemme.

Snapper og Topper går på opdagelse i kristendommen

I fire film undersøger Snapper og Topper, sammen med deres præst og en masse børn, ordene: næstekærlighed, tilgivelse, synd og tro. Til brug i arbejdet med børn i kirken eller på kirkens hjemmeside.

Hvem var ham Jesus egentlig?

Nyt undervisningsmateriale, der fortæller i børnehøjde om, hvad vi ved om Jesus, og hvad man kan tro, og kobler viden og tro på en måde, så det bliver anvendeligt både i kirken og hjemme hos familierne.

Børnetjenesten

Børnetjenesten er et lærerigt, kreativt og kulturformidlende tilbud fra den lokale folkekirke til de ældste børn i børnehaven (5-6 år). Børnetjenesten er ikke-forkyndende, ligesom man kender det fra f.eks. skoletjenesten/skole-kirke-samarbejdet.

Snappers pinsefilm

To film fortæller om en af kirkens største og sværeste højtider, pinsen, i børnehøjde. Brug dem i kirken eller gør familier opmærksomme på at de kan bruge dem derhjemme.

Om at miste

Når børn for første gang oplever et dødsfald, dukker der mange spørgsmål og tanker op. To nye film skal gør det lettere at tale med børn om at miste.

Snappers julefilm

Hvorfor holder vi egentlig stadig jul, når nu det er mere end 2000 år siden, at Jesus blev født? Og hvad har juletræer, marcipan, julepynt og gaver egentlig at gøre med Jesu fødsel? Disse 4 film med Snapper og præst Ulla Thorbjørn giver rig mulighed for gode snakke om julens traditioner og betydning.

Dåb

Dåbskommunikation, du kan bruge på din kirkes hjemmeside. Artikler, billeder, videoer og miniguide til god dåbskommunikation.

Snappers påskefilm

Hvorfor er det lige, vi fejrer påske? Og hvad har små nuttede kyllinger, påskeæg, gækkebreve og familiemiddage egentlig med kristendommen at gøre? Disse 4 film med Snapper og præst Andreas Christensen giver rig mulighed for gode snakke om påskens dage og traditioner.

Sigurds historier om at være til

Børn er verdensmestre i at stille spørgsmål. Nu er der hjælp at hente til gode snakke om de store ting i livet. I dette projekt tager Sigurd og Snapper fat i 10 af de helt store spørgsmål om bl.a. taknemlighed, retfærdighed, frygt og kærlighed.

Inspiration til babysalmesang

Babysalmesang er et populært arrangement i mange kirker. Men ny forskning viser, at man mange steder ikke formår at få det fulde ud af disse arrangementer. Dette projekt kommer med input til debat og fornyelse af babysalmesang

Kontakt
faux rolex