Hjemmesider & webudvikling

Fra workshops og wireframing til digitalt design, implementering, test og support

Vi laver hjemmesider til og for alle. Vi hjælper jer i processen med at forenkle og skabe den helt rigtige løsning til jer og jeres brugere. Det skal være nemt at bruge og komme i gang med.

Når vi taler om løsninger, der fungerer, så taler vi om hjemmesider, der er nemme at arbejde med i hverdagen. Vi taler om hjemmesider med sjæl, som man kan kende sig selv i, og ikke mindst hvor andre genkender jer og jeres arbejde.

Vores solide erfaring med UX og informationsarkitektur sikrer - i kombination med workshops og god dialog - at I får en brugervenlig løsning, hvor jeres værdier træder tydeligt frem. Uanset, om det er i form af en hjemmeside, en databaseløsning eller andre former for applikationer. Jeres sikkerhed og tryghed er vigtig for os. Derfor udvikler vi vores løsninger i CMS'et TYPO3, hvor sikkerheden, hastigheden, brugervenligheden og kvaliteten er helt i top.

Film & indhold

Sårbare fortællinger og indhold, som sætter spor hos modtageren

Vi kender vejen til den vedkommende film og det skrevne ord - også på det afgrænsede budget. Og vi er der fra start til slut.

Vi idéudvikler, researcher og planlægger. Vi skriver manus, magasiner og artikler med journalistisk indhold af høj kvalitet.

Og vi rejser ud og skyder film i hvert et hjørne af Danmark eller verden.

Vi fungerer og arbejder som fornyer, inspirator og igangsætter. Ud fra et fundament af respekt og viden leverer vi indhold, der formår at sætte en dagsorden og gribe fat i det, der er vigtigt.

Strategi & workshop

Indsigter, brugerinterviews, rådgivning og afklaring

Vi har specialiseret os i at facilitere effektive workshops med hjerte og sjæl. Hvad enten det handler om udvikling af strategi, ny kommunikationsplan, en ny hjemmeside eller grafisk identitet.

Vi tager udgangspunkt i jeres viden, erfaring og ressourcer – og skaber en involverende proces. Det kombinerer vi med vores viden om strategiprocesser, målgrupper og effektiv kommunikation. Således sikrer vi, at I kommunikerer på jeres målgruppes præmisser.

I vil gå fra workshoppen med en veldokumenteret og køreklar plan, hvor vi har taget højde for jeres mål og de ressourcer, I har til rådighed. I vil være klar til at tage det næste skridt, hvad enten det er udvikling af en ny hjemmeside, implementering af jeres nye strategi eller udvikling af en ny visuel identitet på nøjagtig de elementer, I har brug for, og som udtrykker det, I står for.

En workshop skaber fokus, forankring, afklaring og værdi. 

Design & identitet

værdiskabelse gennem et præcist udtryk og de rette signaler

Vi elsker godt design - både digitalt og på print. Vi tror på, at godt design løfter alle løsninger, uanset om det er et nyt logo, ny hjemmeside, flyers eller en samlet nytænkning af jeres visuelle identitet.

Men hvad er godt design? Godt design er noget, I kan kende jer selv i, og som klart kommunikerer jeres identitet og værdier, så andre genkender jer og afkoder, hvem I er.

Vi skaber godt design ved at oversætte jeres værdier og særkende til en visuel identitet, som sikrer sammenhæng på tværs af materiale.

Vores fokus er ikke på at lave smarte og tidstypiske designs, men derimod langtidsholdbare designs med respekt for det individuelle udgangspunkt.

Løsninger til kirker

hjemmeside, kalender, webtilgængelighed, film, design og meget mere

Leder I som kirke efter en løsning til hjemmeside, kalenderstyring og kommunikation, er I altid mere end velkomne til at give et kald og spørge os til råds, før I beslutter jer.

Vi forstår jeres behov, jeres hverdag og måden, I arbejder på. Derfor har vi også indrettet vores løsninger efter det. Vores 3S-hjemmesidesystem og Medarbeideren-kalender er lette at betjene og komme i gang med. 

Vi står klar til at være jeres nærværende og professionelle sparringspartner, der gerne tager køreturen hen til jeres kirke for at møde jer og være sikre på, at I får den helt rigtige løsning.

For os handler det om at sikre, at løsningen til alle tider passer til lige præcis jer og jeres hverdag. Ringer I op til vores fri support, vil I altid få en vejledning, der matcher jeres arbejdsmetode.

menu
support
søg
kontakt
Kontakt

Vi kommunikerer det du tror på og brænder for. Mød os her.

faux rolex