Om og kontakt

vi skaber indtryk, udtryk og aftryk

Danmarks Kirkelige Mediecenter er en erhvervsdrivende fond. Vi er – trods navnet – ikke en forkyndende organisation, men en skarp aktør indenfor værdibaseret og kirkelig kommunikation. Hvert år understøtter vi flere hundrede forskellige organisationer, f.eks. Danske Friskoler, over 450 sogne og provstier, Folkekirkens Nødhjælp og andre sociale organisationer.

Vores speciale er evnen til at afkode og udtrykke værdier

Vores lange erfaring inden for værdibaseret kommunikation og samarbejde med NGO’er, kirker og andre værdibaserede organisationer gør os i stand til at forenkle og facilitere processer på bedste vis.

Vi er eksperter i at finde essensen af din organisation og videreføre den i kommunikationsstrategier, hjemmesider, film eller andre medier.

Udover at levere kvalitetstunge men prislette kommunikationsydelser gennemfører vi hvert år en række projekter til fælles gavn og glæde – for organisationer, samfund, udsatte, børn og familier.

Læs mere om hvad vi laver

menu
support
søg
kontakt

Medarbejdere

find os her

Helle Janderup

direktør

Helle udstikker kursen, så alle trækker i samme retning. Kvalitet er et nøgleord - derfor sørger Helle for, at hele huset på hver opgave presser den faglige overligger lidt højere op. Derudover er hun engageret i strategiprocesserne, som går forud for de skræddersyede løsninger, der matcher hver kundes særlige behov og praksis.

Niels Thomassen

salgskonsulent

Niels hjælper med at afdække jeres behov, så I får en løsning, der passer til netop jeres hverdag. Han giver masser af input til, hvordan I med gode kommunikationsværktøjer kan skabe større engagement og fællesskab i kirken eller organisationen.

Julie Stahlschmidt

Sekretær og koordinator

Julie fungerer som husets effektive sekretær og assisterer Helle og hjælper gerne til, der hvor der ellers er behov. Med sin baggrund har Julie erfaring med at koordinere og holder snildt hovedet koldt, selvom hun løfter mange opgaver samtidig. Julie hjælper dig på e-mail eller telefon hvis du har brug for at komme i kontakt med os.

Maria Bjerrum Sørensen

digital projektleder og kommunikationsrådgiver

Maria er tovholder på digitale projekter og sikrer, at resultatet altid opfylder kundens behov, budget og tidsplan. Som certificeret UX-ekspert sørger hun for, at intuitiv navigation og brugervenlighed er tænkt ind i alle løsninger. I rollen som facilitator sørger Maria for en stærk styring af DKM's digitale team samt en god kundedialog.

Kent Søgaard

Konsulent & mødebooker

Kent er den rolige stemme, du som potentiel samarbejdspartner møder, i den anden ende af telefonen. Med sit lyttende væsen afdækker han kommunikationsbehov, og har altid fingeren på pulsen i forhold til, hvad der rører sig. I sit arbejde med at sprede kendskabet til DKM udadtil har Kent en tæt sparring med resten af teamet og en bred kontakt til værdibaserede organisationer og uddannelsesinstitutioner.

Rikke Kubstrup

intern projektleder og underviser

Rikke kvalitetssikrer alle DKM's løsninger, så teknik, SEO og UX altid går op i en højere enhed. Hun er desuden mester i at formidle IT på helt almindeligt dansk, så det bliver både sjovere og nemmere at arbejde med sin hjemmeside. Det gør hun i sin rolle som projektleder, når hun afholder kurser og når hun giver et nap med i supporten.

Christian Cassøe

IT-supporter

Christian er supportens gulddreng. På den gode måde altså. Når du ringer ind til supporten, tager han først telefonen, og derefter tager han dig ved hånden og hjælper dig med det, du har brug for hjælp til.

Nikolaj Møller

It-supportelev

Nikolaj er rendyrket it-nørd og samtidig tålmodigheden selv. Han elsker at give jer en god kundeoplevelse, mens han hjælper jer i mål med stort og småt. Og selv tekniske finurligheder forklarer han på en enkel og pædagogisk måde. 

Rikke Bøgh

journalist

Rikke er husets journalist med speciale i de gode historier - på skrift, lyd, video og morgendagens medier. Hun er knivskarp til at rådgive inden for kommunikationsstrategi og spotte de steder, hvor organisationsstrukturen kommer til at spænde ben for kommunikationen, og omvendt.

Søren Johan

TV-producer & projektleder

Søren hjælper jer med at gøre et stærkt indtryk på jeres målgruppe med videoklip, som levende formidler jeres budskab. Som projektleder og tv-producer kan Søren varetage hele processen - fra ideudvikling til research, produktion, redigering, grafik og musik. 

Jes Damkær Hansen

TV-fotograf og post-editor

Jes er den der sætter knivskarpe levende billeder og farver på jeres gode historier, hvad enten de skal ende som en dokumentar, en undervisningsfilm, et reklamespot eller et videoklip til Facebook. Han er også den, der kan sætte det rigtige lys og colorgrade jeres produktion.

Brian Bendtsen

IT-teamleder / webudvikler

Brian er IT teamleder og har en central rolle i udarbejdelsen af løsninger med høj kvalitet. Det er hans særlige overblik, faglige IT kendskab og effektive arbejdsgang som løfter kvaliteten til nye højder.

Stig Nørgaard Færch

IT-udvikler

Stig er den nysgerrige udvikler, der afdækker alle hjørner, inden han vælger den helt rigtige løsning på en udfordring. Og så er Stig selvfølgelig ekspert i php, mysql og javascript  - så du ikke behøver at være det.

Hanne Grønne

grafisk designer

Hanne svøber idéer og værdier ind i lækker grafik og brugervenligt design med fokus på UX. Hun er ekspert i at afkode og udtrykke andres værdier i form af unikke visuelle identiteter, der er lige i øjet - både kommunikativt og æstetisk.

Rasmus Damgaard Nielsen

studentermedhjælper

Rasmus vægter den gode samtale højt når han ringer ud til kunder. Med sin jyske facon og gode forståelse for jeres ønsker og behov, sammensætter han den rette kommunikationsløsning - som hjælper jer med at kommunikere det, I tror på og brænder for.

Emil Bjerregaard

studentermedhjælper

Emil er med til at sikre, at alle kunder har netop de systemer og værktøjer, der bedst understøtter deres behov - hverken mere eller mindre. Når vi ikke har ham her på DKM, læser han Informationsvidenskab på Aarhus Universitet, hvor han arbejder med samspillet mellem mennesker, samfund og teknologi.

Helmer Biseth

frivillig

Helmer er en frivillig og ven af huset, som der sættes stor pris på. Han hjælper til i dagligdagen, og er med til at alt glider som det skal - og ikke mindst sikrer han at der er latter og gode historier.

Kontakt