Om og kontakt

vi skaber indtryk, udtryk og aftryk

Danmarks Kirkelige Mediecenter er en erhvervsdrivende fond. Vi er – trods navnet – ikke en forkyndende organisation, men en skarp aktør indenfor værdibaseret og kirkelig kommunikation. Hvert år understøtter vi flere hundrede forskellige organisationer, f.eks. Danske Friskoler, over 450 sogne og provstier, Folkekirkens Nødhjælp og andre sociale organisationerfake breitling watches.

Vores speciale er evnen til at afkode og udtrykke værdier

Vores lange erfaring indenfor værdibaseret kommunikation og samarbejde med NGO’er, kirker og andre værdibaserede organisationer gør os i stand til at forenkle og facilitere processer på bedste vis.

Vi er eksperter i at finde essensen af din organisation og videreføre den i kommunikationsstrategier, hjemmesider, film eller andre medier.

Udover at levere kvalitetstunge, men prislette kommunikationsydelser gennemfører vi hvert år en række projekter til fælles gavn og glæde – for organisationer, samfund, udsatte, børn og familier.

Læs mere om, hvad vi laver

menu
support
søg
kontakt

Medarbejdere

find os her

Susanne Bæk Hansen

Direktør

Susanne er en erfaren leder med et hjerte, der brænder for værdibaseret kommunikation, som gør en forskel. Hun sætter retningen, så alle føler sig ansvarlige og motiveret. Susanne bidrager med et værdibaseret fundament og en bred forretningsforståelse. Hun tager ansvar og sikrer, at vi altid leverer de helt rigtige kommunikationsløsninger og sparring til vores kunder.

Niels Thomassen

salgskonsulent

Niels hjælper med at afdække jeres behov, så I får en løsning, der passer til netop jeres hverdag. Han giver masser af input til, hvordan I med gode kommunikationsværktøjer kan skabe større engagement og fællesskab i kirken eller organisationen. Du er altid velkommen til at tage fat i Niels, hvis du har spørgsmål til vores løsninger til kirker. 

Maria Bjerrum Valeri

digital projektleder og kommunikationsrådgiver (På barsel)

Maria er tovholder på digitale projekter og sikrer, at resultatet altid opfylder kundens behov, budget og tidsplan. Som certificeret UX-ekspert sørger hun for, at intuitiv navigation og brugervenlighed er tænkt ind i alle løsninger. I rollen som facilitator sørger Maria for en stærk styring af DKM's digitale team samt en god kundedialog.

Anna Mejer Jensen

Sekretær og koordinator

Anna er husets hjerte. Hun sørger for, at vores hus altid siger velkommen til alle, og at alle bliver mødt med et smil. Hun har også styr på husets daglige drift og alle vores kurser og ydelser. Så hvis du har spørgsmål til DKM men ikke ved, hvem du skal tale med, så kan du altid give Anna et kald. Hun har overblikket og kan altid hjælpe dig videre, så du får den rigtige og bedste service. Og så har hun masser af erfaring med kommunikationsudvikling, koordinering og procesoptimering.

Sebastian Heegaard Andersen

Digital Kommunikationsrådgiver og Projektleder

Sebastian er vores SoMe og digitale kommunikationsrådgiver, der sikkert guider om sociale medier, og hvordan man får mest muligt ud af dem. Det er Sebastian, der sætter SoMe kampagneannoncering op og hjælper med kommunikationsopgaver på tværs af medier. Derudover sikrer han rådgivning om digitale platforme og nærværende kommunikation. Fokus er værdibaseret kommunikation, der gør en forskel og fanger målgruppen.

Kent Søgaard

Konsulent og mødebooker

Kent er den rolige stemme, du som potentiel samarbejdspartner møder, i den anden ende af telefonen. Med sit lyttende væsen afdækker han kommunikationsbehov og har altid fingeren på pulsen i forhold til, hvad der rører sig. I sit arbejde med at sprede kendskabet til DKM udadtil har Kent en tæt sparring med resten af teamet og en bred kontakt til værdibaserede organisationer og uddannelsesinstitutioner.

Rikke Kubstrup

intern projektleder og underviser

Rikke kvalitetssikrer alle DKM's løsninger, så teknik, SEO og UX altid går op i en højere enhed. Hun er desuden mester i at formidle IT på helt almindeligt dansk, så det bliver både sjovere og nemmere at arbejde med sin hjemmeside. Det gør hun i sin rolle som projektleder, når hun afholder kurser og når hun giver et nap med i supporten.

Christian Cassøe

IT-supporter

Christian er supportens gulddreng. På den gode måde altså. Når du ringer ind til supporten, tager han først telefonen, og derefter tager han dig ved hånden og hjælper dig med det, du har brug for hjælp til.

Lukas Jensen

IT-supportelev

Lukas er personen bag den venlige og rolige stemme, du ofte møder, når du ringer til supporten. Med sin store viden om IT og sin interesse for at hjælpe andre mennesker, tager han også dig i hånden og hjælper dig sikkert i mål med dine udfordringer.

Hanne Grønne

grafisk designer

Hanne svøber idéer og værdier ind i lækker grafik og brugervenligt design med fokus på UX. Hun er ekspert i at afkode og udtrykke andres værdier i form af unikke visuelle identiteter, der er lige i øjet - både kommunikativt og æstetisk.

Rikke Bøgh

journalist

Rikke er husets journalist med speciale i de gode historier - på skrift, lyd, video og morgendagens medier. Hun er knivskarp til at rådgive inden for kommunikationsstrategi og spotte de steder, hvor organisationsstrukturen kommer til at spænde ben for kommunikationen, og omvendt.

Rikke Hedman

Journalist og konceptuel projektleder

Rikke er vores konceptuelle projektleder. Med hendes journalistiske baggrund fra TV, radio og formidling af kultur og menneskers historier er hun knivskarp til at finde ind til projektets kerne og skabe indhold, der i en tydelig ramme giver mening for målgruppen.

Søren Johan

Film-producer, journalist og projektleder

Søren hjælper jer med at gøre et stærkt indtryk på jeres målgruppe med både tekster, manuscripter og videoklip, som levende formidler jeres budskab. Som projektleder kan Søren varetage hele processen - fra idéudvikling til research, produktion af tekst og film, redigering, grafik og musik. 

Jes Damkær Hansen

TV-fotograf og post-editor

Jes er den, der sætter knivskarpe levende billeder og farver på jeres gode historier, hvad enten de skal ende som en dokumentar, en undervisningsfilm, et reklamespot eller et videoklip til Facebook. Han er også den, der kan sætte det rigtige lys og colorgrade jeres produktion.

Brian Bendtsen

IT-teamleder / webudvikler

Brian er IT-teamleder og har en central rolle i udarbejdelsen af løsninger med høj kvalitet. Det er hans særlige overblik, faglige IT-kendskab og effektive arbejdsgang, som løfter kvaliteten til nye højder.

Stig Nørgaard Færch

IT-udvikler

Stig er den nysgerrige udvikler, der afdækker alle hjørner, inden han vælger den helt rigtige løsning på en udfordring. Og så er Stig selvfølgelig ekspert i php, mysql og javascript  - så du ikke behøver at være det.

Charlotte Sand

Økonomi

Charlotte har mange hatte på hos DKM, da hun både er vores bogholder, controller og økonomichef. Med et stort smil, fokuseret blik og sin store erfaring står hun for alt fra månedsregnskaber, årsregnskab og bogholderi til løn og procesoptimering. Uanset, hvor travlt hun har, kan man altid få en frisk bemærkning fra Charlotte.

Annabeth Heegaard Andersen

Studentermedhjælper

Annabeth er en af vores dygtige studentermedhjælpere. Når ikke hun er hos os på DKM, er hun at finde ude på Moesgaard, hvor hun læser antropologi. Hun har en stor interesse for formidling, der skaber værdi, og er utrolig stærk, både når det kommer til det skriftlige og det sproglige arbejde. Hos Annabeth vil I blive mødt med et imødekommende smil, og hun står altid klar til at hjælpe.

Kristina Wedel

studentermedhjælper

Kristina læser til daglig kristendom, kultur og kommunikation på diakonhøjskolen, og hos DKM er vi så heldige at have hende som studentermedhjælper. Med sit gode humør, sin tålmodighed og evne til at sætte sig hurtigt ind i kundens behov og ønsker, tager Kristina dig i hånden, hvis du har brug for hjælp

Kontakt
faux rolex