Større hjemmesider

Vi laver troværdige hjemmesider til både små og større værdibaserede organisationer og har altid fokus på at lave lige præcis det, der er brug for. Hverken mere eller mindre.

Ved større organisationer arbejder vi altid ud fra en fast proces, der både sikrer forankring i organisationen og en løbende forventningsafstemning mellem alle parter.

Strategifase

Strategifasen består primært af en workshop, hvor vi på 1 dag arbejder os igennem udgangspunktet for hjemmesiden sammen med relevante interessenter fra den enkelte organisation.

På 1 dag får vi gennem en godt faciliteret proces fat i:

Værdier

Målgrupper, personas og brugerrejser

Informationsbehov og budskaber

Oplæg til de første wireframes

Det kan vi takket være vores store erfaringer i at arbejde med værdibaserede organisationer. Vi ved, hvordan det er at arbejde med begrænsede budgetter og et væld af interessenter, ofte også medlemmer og frivillige. Og vi elsker at lave løsninger, der virker, i lige præcis denne type af organisationer.

Ofte supplerer vi strategiworkshop’en med en række brugerundersøgelser, så arbejdet ikke kun bygger på antagelser men på faktuel viden om brugere, ønsker og adfærd.

Designfase

I designfasen tager vi fat i outputtet fra workshop’en og udarbejder informationsarkitektur & wireframes.

Derefter udarbejder vi det responsive/mobilvenlige design med udgangspunkt i eksisterende design guidelines, evt. med respektfuld tilføjelse af enkelte elementer, som vil virke godt digitalt ift. at optimere brugerrejser og den samlede brugeroplevelse på hjemmesiden.

Implementeringsfase

I implementeringsfasen går vores udviklerteam i gang med at omsætte designet til lækre brugergrænseflader, der fungerer på tværs af enheder og browsere. Derudover bygges den backend, redaktørerne skal arbejde i. Vi arbejder i Typo3 men samarbejder også gerne med andre udviklere og udviklingshuse, såfremt der er ønske om andre platforme eller CMS’er.

Indholdsfase

I indholdsfasen handler det om at producere indholdet til den nye hjemmeside. Både tekster, billeder og evt. video. Oftest er selve teksterne noget, organisationen selv står for, men vi kan være behjælpelige ift. at sikre gode principper for SEO, ligesom vi også samarbejder med fotografer og vores dygtige videohold meget gerne udvikler indhold i form af film og levende billeder, så de vigtige budskaber formidles bedst muligt. Læs mere om vores videoproduktion under Det kan vi.

Lancering

 

Når hjemmesiden er klar til lancering, har vi sikret, at alt er testet godt igennem, at der er lavet redirects, og at der er installeret Analytics.

 

Og det stopper ikke her, for efter lancering tager vores supportafdeling over og hjælper med alle de spørgsmål, der måtte opstå, når hjemmesiden møder verden, og brugerne begynder at agere og måske endda kommentere. Her har vi fordelagtige klippekortordninger, så support kan fås til reduceret timepris.

menu
support
søg
kontakt
Kontakt