Webinar: Få mere ud af din 3S-hjemmeside - Udforsk mulighederne

Bliv inspireret til at udnytte mulighederne i 3S

Vores fleksible hjemmesideløsning til kirker er nem at anvende og er målrettet mod, at I kan give den bedst mulige oplevelse for de besøgende på jeres hjemmeside.

Vi arbejder hele tiden med at gøre 3S endnu bedre - både i forhold til funktionalitet, udseende og de lovpligtige regler indenfor webtilgængelighed m.m., - så vi kan give dig så god en løsning som mulig. Derfor kommer der løbende nye funktioner/muligheder i 3S.

Er du webmaster på din kirkes 3S-hjemmeside, har du adgang til en lang række af funktioner og muligheder for forskellige opsætninger på siden. Men tid er typisk en mangelvare som webmaster, og det skal derfor være så nemt som muligt. Måske bruger du altid de samme 5-10 funktioner i 3S, men i virkeligheden ville det måske være nemmere, smartere og hurtigere at gøre det på en anden måde?

Indhold på webinaret

På dette webinar tager vi dig i hånden og giver dig en introduktion til funktioner og muligheder i 3S, som kan lette din arbejdsgang. 

Det er et gentagende webinar, hvor vi altid tager udgangspunkt i andre funktioner, end dem vi har talt om tidligere. Der vil derfor være et nyt program fra gang til gang. Det betyder, at har du deltaget før, kan du altså sagtens deltage igen og blive klogere på andre muligheder. I kan også komme med forslag og ønsker til, hvad vi kan tage hånd om, når I tilmelder jer via tilmeldingsformularen.

Webinaret bliver meget hands-on, hvor Rikke undervejs viser, hvordan man bruger de forskellige funktioner. Det vil desuden være muligt at stille spørgsmål undervejs.  

Har du spørgsmål?

Har du spørgsmål til webinaret, er du velkommen til at kontakte underviser Rikke Kubstrup eller Sebastian Heegaard Andersen.

OBS: Husk at få tilføjet det til din kalender ved bekræftelse af deltagelse. Man deltager i webinaret via linket, som ligger i begivenheden i jeres kalender. Alle deltagere vil efterfølgende få tilsendt et link til at se optagelsen af webinaret, hvis man ikke har mulighed for at deltage på det præcise tidspunkt. 

menu
support
søg
kontakt
Kontakt
faux rolex