Webinar: Få mere ud af Medarbeideren - Udforsk mulighederne

Bliv inspireret til at udnytte mulighederne i Medarbeideren

Kalendersystemet Medarbeideren er designet specielt til kirker og provstier. Den udvikles løbende med nye funktioner, så den altid er opdateret og udviklet med øje for de behov, I har.

Hvis dit sogn/provsti har Medarbeideren som kalender, har I adgang til en lang række af funktioner og muligheder for forskellige opsætninger, men måske kender og bruger I kun en brøkdel af dem?

Indhold på webinaret

Uanset om din kirke har Medarbeideren eller ej, kan du på dette webinar få en introduktion til funktioner og muligheder, som gør dit arbejde bedre, sjovere og mere effektivt! 

Det er et gentagende webinar, hvor vi altid tager udgangspunkt i andre funktioner, end dem vi har talt om tidligere. Der vil derfor være et nyt program fra gang til gang. Det betyder, at har du deltaget før, kan du altså sagtens deltage igen og blive klogere på andre muligheder. I kan også komme med forslag og ønsker til, hvad vi kan tage hånd om, når I tilmelder jer via tilmeldingsformularen.

Webinaret bliver meget hands-on og med udgangspunkt i mulighederne i webudgaven (ikke appen), hvor Rikke undervejs viser, hvordan man bruger de forskellige funktioner. Det vil desuden være muligt at stille spørgsmål undervejs.

Har du spørgsmål?

Har du spørgsmål til webinaret, er du velkommen til at kontakte underviser Rikke Kubstrup.

OBS: Husk at få tilføjet det til din kalender ved bekræftelse af deltagelse. Man deltager i webinaret via linket, som ligger i begivenheden i jeres kalender. Alle deltagere vil efterfølgende få tilsendt et link til at se optagelsen af webinaret, hvis man ikke har mulighed for at deltage på det præcise tidspunkt. 

menu
support
søg
kontakt
Kontakt
faux rolex