Webinar: Kom med til premieren på Snapper og Topper går på opdagelse i kristendommen

PREMIERE PÅ NYT MATERIALE TIL KIRKER OG SKOLER

Danmarks Kirkelige Mediecenter er en nonprofit organisation, som løbende udvikler oplysnings-, formidlings- og undervisningsmaterialer med støtte fra sogne, Y’s Men klubber i hele Danmark, fonde m.m.

Det seneste undervisningsmateriale er projektet Snapper og Topper går på opdagelse i kristendommen, som netop er blevet færdig. For første gang har vi valgt at invitere jer brugere med til premiere på filmene. På dette webinar lancerer vi nemlig filmene, og du kan derfor være blandt de første til at se dem

Projektet består af fire film, som er målrettet børn i indskolingsalderen i skoler, kirker, organisationer og familier. I de fire film undersøger tøjdyrene Snapper og Topper sammen med deres præst Annette Molin Brautsch og en masse børn ordene/begreberne: næstekærlighed, tilgivelse, synd og tro.

Projektets film ligger frit tilgængelige for alle interesserede - på YouTube og her på vores hjemmeside - og de kan f.eks. bruges i kristendomskundskab, dansk, tværfagligt og til minikonfirmander.

INDHOLD PÅ WEBINARET – SÅDAN KAN DU BRUGE FILMENE

På webinaret viser vi klip fra filmene og fortæller om, hvad filmene går ud på, og hvordan de kan bruges. I den forbindelse medvirker bl.a. Annette Molin Brautsch, der er sognepræst i Flintholm Kirke og konsulent for religionspædagogik i Københavns Stift, og Kirstine Fugl og Karina Wonsyld, der er lærere i indskolingen på Stilling Skole. De har alle tre afprøvet materialet og fået de første erfaringer med børn i målgruppen. De vil derfor fortælle lidt om, hvordan de har brugt filmene, og hvad de har fået ud af det.

Har du spørgsmål?

Har du spørgsmål til webinaret, er du velkommen til at kontakte underviser Søren Johan.

 

Gå til tilmelding

menu
support
søg
kontakt
Kontakt
faux rolex