Webinar: Webtilgængelighed – Vi udfylder den lovpligtige tilgængelighedserklæring

Webtilgængelighed

Siden september 2020 har alle offentlige hjemmesider - herunder også sogne og provstiers - skullet leve op til loven for webtilgængelighed.

Hos Danmarks Kirkelige Mediecenter er vi specialister i webtilgængelighed og har allerede hjulpet mange kirker med at gøre deres hjemmesider webtilgængelige. Vi vil også gerne hjælpe dig – uanset om du er startet på at optimere din side eller ej.

Vi har undersøgt sagen, og vi kan se, at størstedelen af vores kunder IKKE har udfyldt den lovpligtige tilgængelighedserklæring, som SKAL udfyldes og opdateres en gang årligt.

Vi udfylder den lovpligtige tilgængelighedserklæring

På dette webinar udvælger vi en tilfældig blandt deltagerne (Hvis du har lyst til at være med i lodtrækningen), hvor vi viser, hvordan du udfylder den lovpligtige tilgængelighedserklæring, som skal opdateres en gang årligt og lægger den på hjemmesiden.

Vi dykker ned i, hvad det er for nogle punkter, du skal igennem, når du udfylder tilgængelighedserklæringen. Vi kigger på, hvad du skal skrive hvor. Og vi kigger på, hvordan du tjekker, hvad du skal skrive i forhold til din egen hjemmeside.

Webinaret bliver IKKE optaget - så hvis du vil have denne unikke viden samt muligheden for at få udfyldt den lovpligtige tilgængelighedserklæring for din hjemmeside, skal du kunne deltage på dagen.

Husk at vinge af i din registrering, hvis du vil være med i puljen om, at det er din tilgængelighedserklæring, vi skal udfylde - du skal være opmærksom på, at vi kontakter dig inden webinarets start, hvor vi sammen skal logge ind på Digitaliseringsstyrelsens hjemmeside med kirkens MitID for at kunne udfylde den lovpligtige tilgængelighedserklæring. Når webinaret går i gang vil udfyldelsen af erklæringen blive vist for alle deltagerne, og vi kommer også til at gennemgå de punkter fra hjemmesiden, hvor kravene ikke er opfyldt.

Det er en mulighed for at blive udvalgt til gratis at få hjælp til udfyldelsen af din tilgængelighedserklæring, som har en værdi af 3.200 kr. inkl. moms.

Har du spørgsmål?

Har du spørgsmål til webinaret, er du velkommen til at kontakte underviserne Rikke Kubstrup og Sebastian Heegaard Andersen.

 

Tilmeld dig

OBS: Husk at få tilføjet det til din kalender ved bekræftelse af deltagelse. Man deltager i webinaret via linket, som ligger i begivenheden i jeres kalender. Webinaret bliver IKKE optaget.

menu
support
søg
kontakt
Kontakt
faux rolex